Снимка: BGvolleyball.com Ръководството на Черно море БАСК (Варна) освободи досегашния си старши-треньор

...
Снимка: BGvolleyball.com Ръководството на Черно море БАСК (Варна) освободи досегашния си старши-треньор
Коментари Харесай

Завърналият се като треньор на Черно море БАСК Юли Тупанков: Сто пъти ме молеха да поема тима. Пангаров записа слаби резултати

Снимка:  BGvolleyball.com 

Ръководството на Черно море БАСК (Варна) освободи досегашния си старши-треньор Димитър Пангаров. Неговото място е заето от Юли Тупанков, който ръководеше детско-юношеската школа в клуба.

Под негово управление варненци записаха победа с 3:0 над Дея спорт (Бургас) в мач от 14-и кръг на Суперлигата. Днес от 18 часа волейболистите на Черно море одобряват столичния Левски в зала " Христо Борисов ", а ето какво сподели Юли Тупанков за  BGvolleyball.com  за рокадата:

„ Досега през миналите две години 100 пъти ме молеха да поема Черно море, само че аз постоянно отказвах. Но в този момент обстановката бе спешна. Нямаше кой да оглави отбора след освобождението на Димитър Пангаров. Затова направих поклон, избавям ситуацията. Мислех си, че е краткотрайно, само че очевидно се постанова да повеждам отбора до края на сезона “.

„ За страдание, Димитър Пангаров направи доста слаби резултати. С този състав, с добър бюджет и двама хубави чужденци, ние бяхме в нежеланото състояние на края на таблицата и през действителната заплаха да играем плейаут за изпадане от Суперлигата. Затова се стигна и до неговото освобождение, това е решение на управлението. “

„ Надиграхме чисто  Дея Волей в предишния кръг и записахме необходим триумф. Сега главната цел пред нас е влизане в плейофите. Това е сложна задача, защото загубихме от директните ни съперници през първия полусезон. Но въпреки всичко продължаваме да се борим. Излизаме против Левски с огромна мотивация. Домакини сме и излизаме да покажем нашия капацитет. Имаме благоприятни условия, стимулирани сме и се надявам мощно да създадем сполучлив мач против Левски “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР